dimecres, 10 d’abril del 2024

PSG-Barça: París es vesteix de blaugrana!

PSG-Barça (2-3)

El Barça ha guanyat a París, en un partit on ha estat més inspirat de cara al gol. Un Raphinha incisiu ha marcat dos gols (37' i 62') i ha fet anar de corcoll a la defensa del PSG. Un Lewandowski descarregant i donant sortida els seus companys ha jugat un excel·lent partit, això sí, sense el premi del gol. La dinàmica del partit ha estat una repetició tant en la primera part com a la segona. Un PSG dominador, a la segona part en 5' s'havia posat per davant del partit. Però a mesura que anava transcorrent el temps, el Barça anava agafant el control i el perill a la porteria de Donnarumma, que no ha estat el millor del seu equip.

Com sempre passa en aquests partits, l'estrella del PSG,   Mbappé, no ha pogut brillar com ell hauria volgut, en canvi Dembélé (49'), ha obert la porteria blaugrana amb xut impossible per Ter Stegen i un parell de minuts desprès Vitinha (51') capgirava l'eliminatòria amb un 2-1. El Barça ha sapigut redreçar aquesta situació, i ha anat recuperant la pilota i el joc. Raphinha donava l'empat de la tranquil·litat anímica i Andreas Christensen (77') que feia uns minuts que havia sortit al camp per De Jong, ha establer de cap al llançament d'un córner el definitiu 2-3. El Barça s'ha defensat bé, també ha tingut un pel de sort. Però, el resultat és magnífic i ara cal què a Montjuïc certifiqui la victòria en aquesta eliminatòria.  De moment, no costa gens somiar.