dimarts, 16 d’abril del 2024

Barça-PSG: Adéu al somni!

Barça-PSG (1-4)

El Barça ha perdut a casa davant un PSG què ha vist com al 30' expulsaven a Araujo. Un moment decisiu que ho ha trasbalsat tot. El PSG ha sortit amb ganes i ha assetjat la porteria de Ter Stegen. Però com el futbol és imprevisible, Raphinha al 10' ha marcat un gol que ni ell s'ho esperava, això si a passada de Lamin. Semblava que tot pintava be. L'equip del PSG li ha acostat molt refer-se de l'ensopegada. Dembélé ha marcat l'empat al 41' amb un gran xut a porteria.

La segona part ha constatat les dificultats de mantenir la porteria del Barça, perquè el PSG era molt més precís que el Barça. Vitinha al 55 ha fet el  1-2, desprès de rebre sol a la frontal. Un minut desprès  Gündogan ha pogut empatar el partit però la pilota ha sortit per mil·límetres de la porteria del PSG. Al 56' Xavi ha vist targeta vermella. El gol del PSG ha fet molt mal al Barça. Al 59' Cancelo ha fet penal a  Dembélé. Qui ha llançat la pena màxima ha sigut 'Mbappé fent el 1-3. El Barça s'ha vist superat per un equip, el PSG que tenia fe i joc. Al Barça li mancava la fe i el seu joc era imprecís. Lewandowski al 73' ha tingut una bona ocasió del gol, però el porter del PSG ha fet una bona aturada. Al 89' Mbappé marca el 1-4 desprès de un contraatac què per dues vegades Ter Stegen atura, però no pot amb el tercer de Mbappé. El Barça no ha jugat be aquesta nit i amb un home menys no ha sapigut capaç d'aturar a la davantera del PSG. El canvis del Barça no ha donat cap fruit. L'equip necessita madurar i què l'entrenador no el treguin fora de la banqueta com fa massa sovint Xavi.