dimarts, 7 de novembre del 2023

Xakhtar Donetsk 1-0 FC Barcelona: On està el joc del Barça?

 




Avui hem tornat a veure a un Barça sense ànima. Ho intenta però no pot. I el Xakhtar ha merescut una victòria més amplia. El Barça tenia la pilota, però no sap que fer amb ella. Com a Anoeta, un Barça desconegut intentava jugar sense cap inspiració, sense cap profunditat i on el centre del camp no manava. Com es nota la falta de De Jong, i ja posats Busquests.

A la segona part, més del mateix, Xavi ha canviat a quatre jugadors a l'hora, Marcos Alonso (Balde, 60'), Romeu (Pedri, 60'), Gavi (Fermin López, 81'), Raphinha (Lamine Yamal, 60') i Ferran Torres (João Felix, 60'), però tampoc s'ha notat massa. Precipitació i ansietat dominava el joc blaugrana. Es fa difícil entendre aquesta parada del Barça. Ningú sembla capaç de fer el que toca. Yamal ha fet una mica mes que la resta, però sense fortuna. El Xakhtar podia haver marcat més gols, perquè ells necessitaven poca possessió de pilota per plantar-se a la porteria de Ter Stegen que ha salvat un parell de gols. 

Aquestes aturades per seleccions, no li han anat massa bé al Barça. Cap línia funciona, excepte el porter. Cap altre jugador es salva d'aquesta desfeta col·lectiva, tampoc Xavi. I això és molt preocupant, perquè de sobta el nivell del Barça s'ha perdut i de moment no s'ha sap la raó d'aquesta davallada.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada