dilluns, 13 de novembre del 2023

Èxode 11,5: Israel te un mandat diví

 



Director-General of the World Health Organization. Retweets are not endorsements


Èxode  11,5. El que està passant a Gaza és simplement la venjança nua i crua d’un govern israelià que vol la destrucció de Gaza. I amb ells, a tothom. Més de 11.000 persones des de el inici del atac de Hamàs a Israel el 7 de octubre. 

 L'Hospital Al-Shifa de Gaza,  és la representació de la barbàrie que està cometent el govern  de Israel. Les xifres de morts de infants és simplement incomprensible, més de 4.500 infants han perdut la vida amb els bombardejos intel·ligents. Segons fonts de la ONU, a la guerra de Ucraïna han mort 1500 nens/nenes i més de 1047 ferits des del inici de la guerra (2022)*

Com és possible que Israel en 38 dies des de l'inici d'aquesta carnisseria, hagin mort 4500 nens i nenes? El assetjament del hospital Al-Shifa i la falta de subministrament d'energia ha posat en perill de mort els nadons de les incubadores. Les excuses de sempre no serveixen. Realment, sembla que la dita en què iniciava aquestes línies és fa realitat, davant d'una comunitat internacional que no sap com aturar a una bèstia que sembla tenir el monopoli absolut de la impunitat. 


PD: Per entendre'ns, tens dret a defensar-te, però quan desprès de haver matat al teu agressor, comences a matar a la seva dona, els seus fills, els avis, els tiets, i a tots els amics, segueix sent legitima defensa? Per acabar-ho d'adobar, la casa on vivia la família es destrueix per les excavadores que sempre porta l'exèrcit israelià.  


*https://news.un.org/es/story/2023/06/1521552 (Últim accés del 13/11/2023)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada