dijous, 20 d’octubre del 2022

Barça-Vila-real: Jugar a futbol dura 90'!!!

No vaig veure la primera part, però si els gols. Robert Lewandowski s'ha convertit en el rei del Barça. La seva capacitat per el gol és formidable. Ell va obrir la llauna i va marcar dos gols enormes, especialment, el primer. El gol d'Ansu Fati va ser d'oportunisme i benvolgut a la tasca de fer gols. Què passa quant ten vas al vestuari amb 3-0?

A la sortida de la segona part, el partit va patir una aturada mental. Ningú volia jugar al futbol. L'actitud del Vila-real va ser sorprenent. Semblava que ja li estava be el 3-0. I el Barça va caure en paràlisi mental. Pedri, juga caminant, mentre Gavi corre 11km. Els canvis per fer descansar a   Lewandowski, i també a Ansu Fati, va permetre veure a DembéléRaphinha, jugar sense convicció. Raphinha va fallar un gol a porta buida. Tothom caminant i passant l'estona davant del públic que ell si compleix. Aquesta falta de respecte envers els aficionats és lamentable i impropi de jugadors i entrenadors que permeten aquesta passivitat incomprensible. No val dir que el diumenge han de tornar a jugar, això és una excusa de mal pagador.