dimecres, 26 d’octubre del 2022

Barça-Bayern: La Lliga no serveix a la Champions

I

Una primera part on el Bayer ha jugat a plaer, ha marcat dos gols i ha perdonat un altra. Han jugat a no fer més mal del que cal, gràcies a un Barça que no sap com jugar amb equips grans. El Barça no s'ha apropat amb perill a la porteria de  Ulreich. La defensa no juga de defensa i això és letal per el Barça. La defensa lenta i tova que no pot aturar les internades dels davanters. Es podia haver maquillat el marcador amb un penal que finalment, l'àrbitre no ha concedit.

Mal partit del Barça, sense cap encert i jugant com vol el Bayer, molt superior en totes les línies. A la segona part, hauria de millorar, perquè no és pot jugar pitjor. El Bayer juga amb un equip que no sap que vol ni tampoc pot.

II

La segona part del Barça ha sigut per el mateix camí que la primera, cap rematada a la porteria. El Bayer podia haver marcat el 0-3, però el gol ha sigut anul·lat per fora de joc. Tot plegat una imatge de impotència o desencert a part iguals. Xavi ha fet canvis, però rés no ha canviat. L'únic bo de tot això és que s'ha acabat aquesta agonia impròpia d'un equip que volia, però que no pot. Sort que l'Inter ha fet la seva feina, perquè si no, no m'ho puc imaginar la situació. Per acabar de fer més llenya, el Bayern ha marcat el 3 gol perquè quedi clar qui mana ací.