diumenge, 27 d’agost del 2023

Vila-real-Barça: Unes defenses de mantega

 Vila-real-Barça (3-4)




Un partit descontrolat a les defenses, especialment a la primera part on el Barça ha marcat dos gols i el Vila-real ha sigut capaç d’empatar gràcies a les inconsistències de la defensa que torna a ser el forat negre del equip. Avui Ter Stegen no ha pogut fer res per taponar els forats que deixa una defensa sense ordre ni posicionament. 

Sort de Lamine Yamal que ha jugat un molt bon partit, malgrat la seva joventut. Gavi i De Jong han fet els gols, però el Vila-real a igualat el marcador al 25’ i el 39’. 

A la segona part, el partit ha començat amb el gol del Vila-real per part de Baena (50’). El Barça perdia perquè la defensa deixava sol a Ter Stegen. Però a partir d’ací el Barça ha dominat el joc i la possessió i amb els canvis els gols ha arribar de la mà de Ferran Torres (69'), i Lewandowski (71'). És podia haver marcat més gols però ha faltat ser més generós amb els companys Ansu Fati i també Lewandowski. Al Barça no pot encaixar tants gols, perquè no tothom juga com el Vila-real. Caldrà seguir ajustant els marcatges amb defensa, perquè son molt lents. Oriol Romeu, no ha jugat un bon partit, potser no acaba de sentir-se còmode en el seu lloc, a estat imprecís i lent. Sergi Roberto, tampoc ha estat afortunat. Cal ser més exigent, amb tots.


PD: El futbol professional masculí passa moltíssim de les jugadores "professionals" femenines. I si, sembla un problema de testosterona i cultura masclista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada