diumenge, 13 d’agost del 2023

Getafe-Barça (0-0) o com l'antifutbol és permès per l'àrbitre

 


Comença una nova temporada de futbol (2023-2024). Intentaré fer una petita crònica dels partits del Barça. Ara no vull comentar la desastrosa pretemporada de fixatges i els culebrots  dels clàssics jugadors que apareixen inevitablement al estiu. Aquesta directiva és simplement catastròfica per els interessos del barcelonisme, però sembla que no hi ha alternativa. Per això fan i desfan com si res. Sembla que per fi, Dembélé marxa definitivament, el ridícul de tots és proporcional a la ineptitud d'uns executius molt ben pagats, però maldestres en la gestió. 

I

Un partit que ha tingut l'antifutbol del Getafe com protagonista del partit i un àrbitre còmplice en el joc dur, especialment de Damián que s'ha fet un fart de fer faltes. Raphinha  s'ha contagiat per el joc dur i ha fet una falta absurda que l'àrbitre ha tret targeta vermella directa. 

El Barça no sap com jugar amb equips que tenen el joc brut i una defensa que no deixa espais. Mareja la pilota però li falta l'última passada. Falta rodatge i contundència. L'última jugada l'àrbitre s'ha desentès d'un possible penalt a Araujo   i ha preferit xiular  unes possibles mans de Gavi. El partit s'ha allargat molt, però el Getafe ja li ha anava be.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada