dimarts, 12 de març del 2024

Barça-Nàpols: La nit dels adolescents

Barça-Nàpols (3-1)

El Barça ha guanyat, no sense patir. Una primera part, que ha permès marcar dos gols en el 15' obra de Fermín i Cancelo al 17' semblava que la nit podia ser  màgica. Però, l'equip s'ha desconnectat una mica massa, donant opcions al Nàpols, que el 30' ha marcar un gol a Rrahmani sol dins l'àrea del Barça.

A la segona part, el Nàpols volia l'empat, però els canvis de Xavi, ha fet el seu efecte. S'ha tornat a activar i el 84' una molt bona combinació entre Gündogan i Sergi Roberto, ha permès a Lewandowski marcar el 3-1 definitiu. El Nàpols, també ha tingut algunes opcions per ampliar el marcador, però no han estat afortunats. Cal destacar a  Raphinha; Lamine Yamal, i Cubarsí a la defensa ha donat un rendiment espectacular. Una nit que sense ser màgica, ha permès respirar i tal vegada somiar en els quarts de final. Malauradament, no hi haurà un Nàpols al davant.