diumenge, 17 de març del 2024

Atlètic de Madrid- Barça: Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Atlètic de Madrid-Barça (0-3)

El futbol és molt estrany, per això val com metàfora de la propia vida. Una primera part, on el Barça no ha jugat, no ha fet més que defensar-se, fins que el 39' João Felix, ha marcat un gran gol, a passada de Lewandowski. Això, ha sigut tot, anar al descans, guanyant un partit que no havia jugat! L'Atlètic de Madrid, podia haver marcat un gol, però avui no era la seva nit.

A la segona part, el mateix Lewandowski -el millor jugador de la nit-, ha marcat el segon gol al 46', s'ho ha fet tot ell, marcant amb una mica de fortuna. Amb un 0-2, semblava que la reacció del Atlètic, seria furibunda, però no ha sigut així, malgrat els canvis. Fermín, sempre intens i accelerat a marcat un gran gol de cap el 64'. Sort que a la celebració del gol, no s'ha fet mal de miracle.  A partir d'aquí el Barça ha jugat a plaer, i no obstant això, l'Atlètic ha tingut oportunitats, una claríssima on Ter Stegen, ha aturat per dos cops els remats del jugadors Atlètics.  Avui Lamin Yamal, ha sortit des de la banqueta, igual que Vitor Roque. Menció destacada de Pau Curbasí, Héctor Fort a la defensa. Sembla mentida com en un mateix partir, un equip pot transformar-se, i això és molt perillós quan jugues a la Champions.

PD: Xavi ha tornat a ser expulsat. Potser els arbitres tindrien que estar més atents a les jugades que els entrenadors.