dilluns, 13 de març del 2023

Atlethic-Barça: Sort del VAR

 


El protagonisme del partit ha estar el VAR. Tant en el primer i únic gol del Barça com la jugada anul·lada al Athletic per mans prèvies a la jugada del gol (88'). Sense el VAR, el resultat hauria pogut un altra, amb tota la polèmica habitual. Però el VAR deixa pocs dubtes, però cal esperar i desesperar a la afició i els jugadors. A la primera part el gol de Raphinha (45') amb VAR inclòs, ha estat l'únic positiu d'un Barça imprecís per la pressió del Athletic. 

A la segona part no ha variat massa el joc del Barça. L'Athletic ha tingut clares ocasions per empatar i guanyar el partit, però Ter Stegen ho ha impedit amb les seves aturades de mèrit. L'Athletic mereixia molt més, però el futbol ja té això. Sense fer res del altra món, el Barça s'ha emporta els tres punts de San Mamés. 

L'àrbitre ha tingut que veure com el VAR  rectificava la seva apreciació de la jugada. Tant amb VAR com sense ell, la polèmica sempre està servida, perquè una jugada pot canviar el signe d'un partit com aquest. El Barça segueix a 9 punt del Madrid. El proper rival del Barça. La Lliga està més a prop del Barça, malgrat els partits com aquests què no fan massa afició, però si generen ansietat i nervis. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada