dissabte, 3 de setembre del 2022

Sevilla-Barça: Gols per augmentar l'autoestima

Un Barça molt efectiu, guanya a Sevilla en hores baixes, malgrat haver jugat un bon partit. Les noves incorporacions, Raphinha que s'ha fet un fart de córrer per la banda, i Robert Lewandowski , immens, han portat de corcoll a la defensa del Sevilla. Durant un bona part de la primera part el Sevilla ha jugat amb profunditat sorprenen masses vegades a la defensa, però al minut 21 Raphinpha ha obert el compte del Barça, gràcies a la finalització d'una jugada de Lewandowski. Ell mateix al 36' ha culminat una centrada de Kounde, amb una rematada acrobàtica.

La segona part el Barça s'ha fet amb el control i al minut 50 Eric Garcia marca un tranquil·litzador 0-3. Xavi ha fet canvis: entren Ferran Torres -molt deficient-, Frenkie de Jong i Jordi Aba. Surten Dembélé, Gavi i Balde. Al 74' Lewandowski ha sigut substituit per Ansu Fati -força desactivat-.

El minuts d'escombraries s'ha fet llarg. El Barça podia haver ampliat el marcador, però ja no s'ha mogut. Menció especial ha Gavi, tot cor i moltíssimes ganes. La columna vertebral d'aquest Barça és Terg Stegen, Araujo, Busquests, Gavi i Lewandowski. Mentre aquesta columna és poguí mantenir al llarg de la temporada, el Barça pot ser un equip temible. Però això ho tindrem que anar veient com diu el tòpic: partit a partit.