dimecres, 7 de setembre del 2022

Barça-Viktoria Plsen: Entrar en bon peu

Una victòria clara davant d'un rival discret, que ha fet un gol i ha tingut alguna altra ocasió, i això indica un perill potencial a la Champions. La defensa ha badat al 43' permeten un gol (2-1) que posava la por al cos al Camp Nou, sort que el 45'  Lewandowski feia gol a passada d'un Dembélé que ha fet un excel·lent partit.

La segona part al 67' Lewandowski feia el seu tercer gol, a passada de Ferran Torres. El propi Torres ha fet un gran gol a passada de Dembélé. Desprès, amb els canvis, per donar descans, el partit ha entrat en una fase de minuts d'escombraries què s'ha fet molt llarg.

Avui, importava entrar en bon peu a la Champions. Caldrà estar atents a la defensa del Barça què pot patir amb equips de més entitat que el Viktoria Plsen.  El Barça té un nou crack, és diu Lewandowski.