dissabte, 10 de setembre del 2022

Cadis-Barça: Partit aturat...

I

Una primera part oblidable per part d'un Barça (B). Pèrdues de temps part part del equip més feble i incapacitat del Barça jugar amb més cara i ulls. L'arbitra tampoc ajuda, deixant jugar al límit, s'ha menjat un penal clar a favor del Barça. Esperem que la segona part sortint els jugadors que van golejar el Viktoria Plsen.

II

Xavi ha fet els canvis,De Jong ha fet el primer gol abans dels canvis,  Pedri, Lewandowski i Dembélé, marxen Ferran Torres, Gavi i Memphis. Al 65' Lewandowski fa el segon gol, gràcies a les seves ganes de fer gol.

El Cadis, ha anat deixant que el Barça domini el camp, El Cadis, no ha pogut seguir el ritme de la primera part. El 82' ha aturat el partit, perquè un espectador fa sofert un infart. I li estan atenent, amb el partit aturat.

La cursa del porter del Cadis, Ledesma portant un desfibril·lador a la grada quedarà  com la imatge del partit. Perquè més enllà del futbol hi havia una vida en joc. L'aficionat de 80 anys l'han pogut salvar.

Desprès de l'aturada (30') el partit va continuar i l'afectivitat del   Barça va augmentar fins el marcador final de 0-4. Potser al Cadis li hauria agradat que el partit s'ha hagués acabat en el moment de xiular l'aturada.