diumenge, 6 de març del 2022

Elx-Barça: Les dificultats per guanyar!

 


I

Una primera part on el Barça hauria pogut marcar, on hi ha molta lluita, i poques oportunitat. Un partit travat sense ocasions clares. Un Aubameyang i un Gavi invisibles, un Dembélé actiu al començament però que s'ha anat diluint i un defensa que en l'única errada a permès al Elx marcar un gol al minut 45. 

Hi ha d'haver canvis, perquè aquest 45' han donat com resultat que un Elx ha tingut res mes dues oportunitats, ha aprofitat la segona. El Barça no pot regalar tant espai els davanter del Elx que son mes ràpids que els del Barça.  Una teranyina al centre del camp, fa que hi haguí poca fluïdesa en el joc.  Començar la segona part en el marcador en contra es un handicap que tindrà que resoldre en Xavi al vestuari amb substitucions i una mica més d'encert.

II

Els canvis de Xavi han donat fruits. Al 60' Ferran Torres ha fet l'empat, amb un gol oportunista. El Barça jugava amb ganes, però una vegada més Ter Stegen ha salvat al Barça. A la segona part hi ha hagut una estrella inesperada, Edgar badia, el porter del Elx, que ha estat el millor del seu equip, evitant que el Barça s'ha avances al marcador. Un penal del Elx, a jugada confusa de Memphis que havia sortit per  Aubameyang ha permès que Memphis fes el segon del Barça amb un tir imparable què ha entrat per l'escaire (84') . L'arbitra ha estat en el ull del huracà, repartit grogues no sempre han criteri, no ha fet cas al Elx quan demanaven penal a l'àrea del Barça. L'Elx ha intentat amb molt de perill apropar-se al àrea de Ter Stegen. Per sort, l'àrbitre ha xiulat el final del partit. El Barça ha merescut el tres punts, però la defensa és ara per ara un espai molt feble i això ho saben tots els rivals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada