diumenge, 13 de març del 2022

Barça-Osasuna

I

Una primera part excel·lent del Barca ha escombrat de la gespa al Osasuna. En mitja hora el Barça ha desplegat un joc brillant on les oportunitats s'han traduït amb gols. El primer de penalt, un càrrega contra Gavi, l'àrbitre ha marcat el punt fatídic per el rival. Ferran Torres ha marcat gol, molt ajustat al pal. A partir d'aquí, tot ha sigut fàcil.

Un Osasuna molt defensiu i un Barça molt intens a la pressió, ha permès tenir la pilota i generar jugades que anaven cap a la porteria de Herrera. Dembélé, ha jugat una primera part molt bona, ha donat dos assistències de gol, per Ferran (2) i Aubameyang (3). Al tercer gol, ha intervingut Alves, fent una "bicicleta" -de fet moltes-, que ha congelat al seu defensor i ha permès fer la passada a Dembélé.

Quan al minut 30' guanyes per 3 a 0, acabes baixant de pistonada. L'Osasuna, s'ha estirat cap a la porteria de Ter Stegen, que no ha tingut gens de feina. Segurament, Xavi farà canvis, veurem com canvia l'equip. El dijous juguen amb el Gatalasaray.

II

Una segona part de pur tràmit, ha permès això si, veure un bonic gol de Riqui Puig, que ha sortir per substituir a Pedri. Busquest ha estat immens, donant passades al primer toc, fent que la pilota anés molt de pressa. També ha tingut una oportunitat de gol Memphis que d'esperó que ha sorprès a tothom, si arriba entrar, hauria estat el gol del mes. Gavi ha estat imprescindible, sempre combatiu i treballador, ha tocs de gran qualitat tècnica. El partit ha permès al Barça apujar l'autoestima, per el proper dijous internacional.