dimarts, 1 de febrer del 2022

Els fixatges del Barça

 


S'ha acabat el període de  fitxatges d'hivern. El Barça volia que marxes Dembélé, però cap equip el vol. Uns fixatges que faran mal al planter. Mai saps com reaccionaran les noves adquisicions, però el que sembla clar és que el Barça no hi ha cap planificació de futur, cap projecte, que no sigui sobreviure a la penúria econòmica en el que el club està immers. 

S'ha fitxat un jugador Aubameyang provinent del Arsenal, que ja no el volia. Ha tornat un altre jugador que havia jugat al Barça, Adama Traoré. Jugadors que no son de futur. No hi ha diners, però sobretot no hi ha idees de futur. Tampoc cap jugador de futur vol anar a un equip devaluat com és el Barça. Ferran Torres i Alves completen un quadra d'honor que no farà tremolar el Camp Nou.

Què pensen fer amb els joves Abde, Jutglà? I amb el "nou" golejador Luuk de Jong? Encara hi és Memphis Depay? Què faran amb tots ells? Ja posats, Dembélé es quedarà a la grada com Umtiti? No era el futbolista més desequilibrant del món mundial? Tot plegat un desastre.  En els últims quatre anys, el Barça ha incorporat 26 jugadors al primer equip. Excepte els del planter, la resta han sigut un mal negoci. Sembla que no hi ha massa talent a l'hora de fitxar jugadors de futur, sobretot fora de la Masia.  Com pensa l'ombra allargada de Messi.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada