dijous, 17 de febrer del 2022

Barça-Nàpols: Empat decebedor

 


I

La primera part del partit, ens mostra un Nàpols ferm, que sap tocar i molt la pilota i en l'única oportunitat clara que ha tingut ha posat el marcador al seu favor, obra de Zielinski, rematant per dos vegades davant de Ter Stegen. Per contra, el Barça, també ha tingut oportunitats, però no hi ha manera, especialment, Ferran Torres que sembla negat per el gol.

Moltes passades imprecises, masses tocs per no anar enlloc. Tot va bé en el joc,  fins l'última passada, on es juga tot, ací, el Barça no està fi. Precipitació i desencert per part d'uns jugadors que ho vol fer bé, però falta finesa en el toc.

Una vegada més, la defensa penalitza moltíssim el joc del Barça. I això és endèmic des de fa temps. Mingueza, Eric García i Piqué és una tripleta poc fiable. Un discret De Jong al igual que Pedri, més contundent i resolutiu es Nico. Avui Adama Traoré es molt vigilat per Insigne i Juan Jesus, que fa que no brilli con en partits anteriors. Aubameyang, molt voluntariós, però massa sol. 

II

La segona part ha estat un exercici de impotència davant d'un Nàpols conservador que sabia que aquest Barça li costa marcar gol. Un penal innocent del Nàpols ha permès a Ferran Torres marca un gol. Desprès ha tingut un parell d'ocasions que no ha sigut capaç de materialitzar en gol. Dembélé ha sortir per Adama, Busquests per De Jong i Nico per Gavi. Els canvis no s'ha traduït en gols. Luuk de Jong ha sortit quan faltaven 5' per els 90. Ha de ser molt difícil jugar amb aquesta pressió. Ha tingut un parell d'ocasions, però no s'ha mogut el marcador. Un final sense gol i una nova i decebedora actuació d'un Barça que vol però que de moment no pot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada