dissabte, 4 de maig del 2024

Girona-Barça: Eufòria a Montilivi

Girona-Barça (4-2)

Montilivi ha sigut l'escenari perquè el Girona de Míchel, s'ha catapultat per mèrits propis per jugar la Champions i a més sé segon a una Lliga guanyada per el R.Madrid. Uns primers minuts elèctrics del Barça que han permès a Christensen marcar el primer gol (3'). Però a la següent jugada el Girona,  Dovbyk! (4') ha marcat l'empat. El Barça te un problema greu i es diu defensa. Un Barça més dominador posicional ha monopolitzat la pilota sense massa perill. Però en una jugada aïllada Lamine Yamal ha sigut objecte de penal, una mica rigorós que  Lewandowski al 45' ha posat al Barça per davant del marcador (2-1).

A la segona part, el Barça ha continuat cercant la porteria de  Gazzaniga, però sense resultat. Un moment fonamental del partit ha estat els canvis de Míchel, Portu i Couto(64') ha entrat per  Tsygankov i David López. Portu ha sigut el responsable del gols del Girona que han fet molt de mal al Barça.Portu al 66' feia el 2-2. I un minut desprès Miguel fa el 3-2. El Barça no s'ho acabava de creure. Al 75' Portu ha rematat de volea un xut imparable per Ter Stegen. El deliri a Montilivi i un Barça grogui. El canvis del Barça prescindibles. Aquest Barça no sap defensar i així és molt difícil guanyar. Hi ha noms propis del Barça: Ter Stegen que ha parat un parell de xuts que anaven a gol. Cancelo que ha  fet un bon partit. Sergi Roberto que a propiciat el 2-2 per una errada impròpia d'un futbolista de primera divisió, també ells son humans! Lamine Yamal que ha toca la pilota amb criteri. Lewandowski que ha marcat el penal i ha acabat sent substituït per Ferran Torres que pràcticament no ha tocat cap pilota. Queden encara quatre jornades, el Barça tindrà que remar contracorrent. Al Girona si vol aquesta segona posició -i la vol, esclar- no podrà relaxar-se fins el final.