diumenge, 11 de febrer del 2024

Barça-Granada: Disbarat a Montjuïc

Montjuïc ha estat l'escenari per certificar que el Barça està perdut. Un Granada molt combatiu ha sigut capaç d'empatar davant d'un Barça que ni ell mateix es reconeix. La primera part ha tingut l'ocasió per fer un gol (Lamin 14') i el Granada fes tota la despesa en joc i el premi d'un gran gol (43'). Però a la segona, la dinàmica la imposada per el Granada ha fet que el Barça jugues a remolc. Xavi no ha sapigut fer canviar aquestes dinàmiques. Al 62' gol de Pellestri que ha sigut un malson per una defensa inèdita i a la pràctica inexistent del Barça. Lewandowski (64') ha marcat el 2-2, semblava que la remuntada era a tocar. Però dos minuts més tard, Ignasi Miquel fa una rematada a gol que suposa el 2-3. El Granada s'ha aprofitava d'una defensa que mai està al seu lloc. Al 80' Lamin torna a empatar d'un gran gol. Hi ha agut més oportunitats, el Granada podia haver-se emportat el partit. El Barça també, però l'empat ha estat el resultat final. Un resultat lamentable per una Barça que mentalment està trencat.