diumenge, 21 de gener del 2024

Betis-Barça: Les aparences enganyen !

Betis-Barça (2-4)

Un altre partit agònic on el Barça ha jugat amb foc. Un partit discret del Barça, on totes les mancances de joc son visibles i on han destacat dos jugadors per sobre de tot, Cubarsí i Lamine Yamal. Els dos han jugat a un gran nivell. El minut 48 el Barça guanyava per 0-2 i semblava que podria ser un partit balsàmic, però no. En 8' el Barça s'ha deixat anar i el Betis ha sigut capaç d'empatar un partit que ho tenia perdut. Ferran Torres, malgrat les seves deficiències tècniques  ha sigut el rei del gol amb un hat trick, i un Joâo Félix que ha sortit al 80'  ha fet un gol extraordinari (2-3) al minut 90 i el de la tranquil·litat al 90' gol de Ferran Torres (2-4). Ha sortit Vitor Roque però sembla tant descentrat com l'equip.  Ara mateix sembla difícil que sigui decisiu en el propers temps.  Lewandowski ha sigut substituït al 62' per Vitor Roque, un canvi de cromos que no ha millorat el rendiment del equip. S'ha guanyat, però a cop de individualitats, i amb la sensació  que la defensa blaugrana no és capaç de mantenir la porteria a cero i això és un handicap massa alt per l'estat anímic del Barça.