diumenge, 7 de gener del 2024

Barbastre-Barça: Demanant l'hora

Una primera part amb millores d'actitud, però sense el premi dels gols. Fermín (19') ha marcat l'únic gol d'aquesta primera part. A la segona el Barça ha marcat al 51' gol de Raphinha (51'). Semblava que el partit seria plàcid però aquest Barça li agrada jugar a la corda fluixa. Al 60' el Barbastre ha rematat sense oposició. A partir d'aquí el Barça ha deixat de jugar amb criteri. Oriol Romeu, João Félix han demostrat que no poden jugar amb el Barça. Errades i falta de concentració i ambició. Ferran Torres en el seu nivell, decebedor. Iñigo Martínez entra al terreny de joc i al cap de cinc minuts torna a lesionar-se. Lewandowski i Gündogan han entrat al minut 70 per Oriol Romeu i João Félix. Al minut  Robert Lewandowski (88') marca de penal el 1-3, semblava que tot estava resolt, però el futbol te aquests girs de guió i un penal de Fermín, ha fet que el marcador i la afició del Barbastre somies amb l'empat. No estat així, i el 2-3 certifica que el Barça jugant així no podrà anar massa lluny. A destacar   Héctor Fort que ha fet una molt bon partit a la banda que normalment ocupa Balde. Vitor Roque també ha sortit, ha tingut oportunitat de gol, però de moment no entra.

PD: Per el títol, havia pensat desastre a Barbastre, però en va sembla massa forçat.