dimecres, 4 de gener del 2023

Intercity-Barça: El Barça es castiga jugant 120'

 


Partit històric per el Intercity (Alacant) equip que va néixer el 2017, ha plantat cara a un Barça que no millora en defensa i li fan 3 gols. Un Barça que ha jugat amb jugadors suplents, han destacat Pablo Torre, Demélé i Busquets. Aquesta classe de partits son especialment perillosos per els equips de primera divisió. Si guanyes, és el que toca, però si perds, el ridícul es colossal. I el Barça a la segona part ha estat un equip sense ànima.

Soldevilla, podia fixar perfectament per el Barça, amb tres gols del seu equip, junt amb el porter Gaizka Campos, han estat els més destacats. Al final la condició física els ha passat factura. Falta solidesa defensiva, i això es un símptoma crònic del Barça. El canvi de Memphis -molt voluntariós, però negat pel gol- per Ansu Fati ha sigut providencial. 

Un partit que deixa més dubtes que certeses i que fa pensar que patirà molt amb partits amb equips més físics i contundents. Un apunt final, l'àrbitre Valentín Pizarro Gómez, ha estat invisible, sense protagonismes ni shows per la galeria. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada