dissabte, 31 de desembre del 2022

Barça-Espanyol: Els desproposits de Mateu Lahoz

 



Partit insofrible, sense ritme ni cap interès, excepte els últims deu minuts, per obre i gràcia d'un àrbitre que és un perill públic. Poques jugades de perill, un Barça on les mancances son força evidents, amb un Espanyol molt justet, que ha fet el que volia, empatar. Però per sobre de tot, l'àrbitre que sense cap criteri, ha fet i desfet a plaer, davant d'un jugadors que s'han afegit a la gresca. 

El Barça ho té molt difícil amb l'esquema que juga, amb una lentitud que fa que  sigui previsible, uns extrems, Raphinha i Ansu, molt desdibuixats per ser substituïts per Torres i Dembélé, que no han fet res de mèrit. I així,  Lewandowski, no pot fer el seu paper. Pedri segueix amb la seva línia, lent i gens resolutiu, perquè l'únic jugador amb caràcter, Gavi, ha tingut que ser substituït per lesió. 

Empat a despropòsits perquè el Barça no te cap capacitat per resoldre partits, i l'àrbitre que s'ha carregat el partit amb expulsions i targetes sense solta ni volta. Com pot ser que aquest àrbitre sigui internacional?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada