dilluns, 22 d’agost del 2022

Reial Societat-Barça: Al futbol l'únic que val és el gol

El resultat 1-4 no reflexa exactament el què ha passat al camp d'Anoeta. Una primera part molt igualada que gràcies a Ter Stegen (porter del Barça) ha mantingut el empat a un. La segona part semblava que era una copia de la primera, però els canvis de Xavi al minut 63' Ansu Fati i  Raphinha han canviat la dinàmica del partit.  Primer un gol de Dembélé, un altre de Lewandowski (2) i Ansu Fati han canviat el partit. Desprès, els últims 10' que han sigut els minuts escombraries, han portat al Barça a la primera victòria de la Lliga. A la primera part, l'equip era el de sempre, poca profunditat, ofegats per els contraris que han fet una bona primera part. La qualitat del jugadors del Barça ha permès resoldre aquest partit. Cal millorar aquesta assignatura pendent del Barça.